2010-08-23

Bästisar!

Här hemma njutr vi av sensommaren med att plocka svamp, mysa etc:)! Snart börjar kurserna på klubben, det ska bli jättekul. Det blir agility för hela slanten för både Gloria och Cleo. Förhoppningsvis även viltspår längre fram i höst.


Leon och Gloria är de största myskompisarna. Gloria bara ligger och njuter när han smakar och känner på hela henne. Mina små skruttar!
Hmmm undra vad den här smakar!
Gosande bästisar i solen
Bästisbäbisar
Busungar
Här är även lite bilder från när vi var på klubben sist och tränade agility men såklart glömde vi ta kort på agiltyplan så här kommer bilder på buset efteråt:)!
Hämta pinnen
Mmmm god pinne
Cleo i full fart

Zelia i full fart
Cleo står fint
Det blir inget deltagande för Glorias del på SSRK:s utställning i Gustavsberg för Gloria har börjat löpa men jag och mamma ska dit och kika och prata med de andra som ska ställa field!


Ha det gott i sensommaren

3 kommentarer:

  1. Man bara smälter ju!! Så goa Leon och Gloria är tillsammans! :)

    SvaraRadera
  2. Hej ! Vilka fina barn och hundbilder ! Synd att inte Gloria kan vara med på Gustafsberg , men vi ses kanske där ändå förstår jag . Ha de gott ! Kram Ylva o Cliff

    SvaraRadera
  3. Bra att vara myskompisar:) Gloria och Leon ser ut att ha det trivsamt tillsammans. Roligt för hundarna att busa i sommargräset!
    Kramar från Fixa

    SvaraRadera