2011-03-16

Vår!

Nu är det äntligen vår och solen lyser och fåglarna kvittrar. Snödropparna har kommit på gräsmattan och man kan gå ut utan att pälsa på sig massor med kläder.
Här har vi fullt upp då vi gör om i köket men det är nästan klart bara sista finliret med gardiner. Det tar lång tid att greja när man har en lite busgrabb som ska hjälpa till med allt. Nu är det dax för Leons rum som ska målas och inredas. Ska bli jättekul:). Vår lilla kille ska få eget rum.
Leon hjälper pappa att sätta upp elementet med sin alldeles egna träskruvmejsel

Gloria tycker det är tråkigt när vi grejar ingen som har tid att busa med henne
Nu när det är så härligt och soligt ute spenderas det ganska mycket tid på utsidan också. Bus och lek har man alltid tid med:).
Gloria busar i trädgården efter att  vi varit inisade i 5 dagar. Vi kunde inte ens gå ut på gräsmattan men så kom solen och på bara några timmar var isen borta:)

Härligt att vara fri och busa. Hon sprang i 45 minuter konstant utan stopp. Mycket energi som skulle ut ur kroppen.

Bustjej!
Så här snöigt var det för bara några dagar sen men nu är hela gräsmattan snöfri. Leon kan äntligen gå ut och busa igen.
Leon studerar en sten som glittrar vackert i solen

Här kommer jag.....

....go och glad...

.......till mammma.

Klappar sin bästa kompis.
Gloria får springa lös nu utan lina. Lyssnar jättebra när jag kallar in henne. Det är bara när jag annat att tänka på som linan får vara på. Jag hoppas det håller i sig för det är så kul att kunna gå ut och busa utan koppel. Hon löper nu så då mognar hon säkert lite till och det bidrar säkert till att hon lyssnar bättre. Kanon  också att hon hinner löpa färdigt innan utställningen i Bohus och innan kurserna startar.

Ha det så gott i våren och mys i massor!
Bästisar!

2 kommentarer:

  1. Visst är det underbart med vår!! Vi har längtat!
    Hoppa vi ses snart!

    SvaraRadera
  2. Härligt för både två och fyrbenta att få vara ute i trädgården igen utan en massa snö! Nu fyller Gloria och Cliff 2 år till veckan , vad fort det har gått !

    SvaraRadera