2011-05-19

Kor!

Vi har gått och väntat och spanat efter att ett gäng kor ska släppas på bete. Leon älskar kor:). Dessa kor som vi väntat på är ett gäng mycket nyfikna och söta kor. De har tidigare år kommit springades då vi kommit med hundarna och stått och kikat och gått med då deras hage ligger precis vid vår bästa hundpromenad. Nu äntligen såg mamma att dom var i hagen när hon åkte förbi med bilen så det blev en promenad bort till kossorna.

Söta blomsterkillen på väg till kohagen

Söta kor

Hela nyfikna gänget

Söta
Vi har även gått promenad hemma hos mamma. Så bra att kunna släppa hundarna utan en massa rådjur och älgar som springer runt som hemma hos mig.
Cleo i gröna gräset

Gloria kommer när matte ropar

Zelia springer fort, fort och njuter
Att bara vara hemma i trädgården är också mysigt:)
Leon tittar på marsvinen som fått komma ut på grönbete

Cleo sitter fint

Gloria står och spanar

Myskompisar:)
Idag är det dax för agility igen. Gloria tycker det är så kul och hon blir dukigare och duktigare för varje gång men hon är den busigaste på hela kursen:). Kan inte låta bli att ta några busiga språngmarcher runt plan i hopp om att få med sig någon mer hund. Det krävs en lång promenad innan med mycket spring innan det är kurs för då har hon lättare för att koncentrera sig busfian.
Kanske att vi vågar vara med på träningstävlingen som klubben ska ha i juni.
Gloria på kursen förra veckan, sitter snällt och väntar på sin tur. Blev bara ett kort förra veckan då det gick så himlans bra så jag glömde av att jag hade kameran med mig;).
Imorgon ska vi åka och hälsa på Ylva och Cliff. Ylva ger oss en klöv som hon har i frysen så vi kan träna viltspår, så himla gulligt:)! Då blir det nog en massa bus mellan syskonen.

Ha det så gott!

1 kommentar:

  1. Helt underbara sommarbilder från dig idag! Leon är alltid lika söt och hundarna ser för goa ut.
    Måste skratta när jag ser alla kossor!! De ser för roliga ut när de alla står på rad och tittar på er!! :-)

    SvaraRadera